WoW!
anthology of life

announcement

strategy - tetris

Galerie Bonnard, David van der Linden

Een jaar geleden vertrok ik als leerkracht op school, vandaag als galeriehouder weer met een groep van 30 kinderen. Allemaal vol vragen, antwoorden, meningen en ideeën. Leuk!

Galerie Bonnard op Berg 9 Nuenen. Do, zat en zondag van 11-18 u, iedere vrijdag van 11-20 u geopend!

David van der Linden Schilder je zelf ook nog wel eens David? Jazeker doe ik dat. Thuis in mijn atelier bereid ik me voor op het examen van De Klassieke Academie voor Beeldende Kunst in Groningen. Maar dat werk laat ik pas zien als het helemaal klaar is. Op vrijdag probeer ik zoveel mogelijk op de academie naar levend model te schilderen. Erg ontspannend en heel fijne les van Paul Boswijk. Natuurlijk is zo’n portret niet klaar en ben ik van alles vergeten zoals de schouders etc. Maar de tijd is beperkt en je moet je richten op de essentie. Dat heeft ook wel wat!

Vandaag het werk van Mitzy Renooy. Drie weken geleden organiseerden we een cursus met haar, 12 enthousiaste deelnemers volgeden een wek haar lessen. Nu met haar een expositie waarbij zij 1 van de 5 deelnemers is. Het werk van Mitzy Renooy trok vanaf het allereerste moment dat ik we het zagen onze aandacht. Levendige huid van het werk, mooie contrastrijke kleuren en composities. Toen nog was Mitzy student aan de Klassieke Academie voor Beeldende Kunst. Inmiddels afgestudeerd, en vaste waarde voor onze galerie! In de galerie tonen we meer werk dan we hier laten zien, welkom!

Jantien de Boer was vorig jaar mijn docente tijdens de lessen ‘portret in opdracht’ op de Klassieke Academie in Groningen. Ze stuurde erg aan op de vraag ‘wat wil je laten zien, waar ligt je focus en wat gebruik je daarvoor’. Mooi om nu door de galerie te lopen en in haar werk de lessen die ze gaf te herkennen. De samenstelling van de expositie is mede door haar lessen ontstaan. Tijdens de lezing van donderdag 29 november ga ik hierop, en op het werk van de andere kunstenaars in de expositie, verder in. Galerie Bonnard Nuenen· "HUID", een expositie met 5 kunstenaars. De komende dagen; 5 werken van telkens 1 kunstenaar. In de galerie en op de website vind je er meer. Vandaag: Jantien de Boer

Mooie dag vandaag! Glaskunstenaar Bibi Smit nodigde ons uit om haar atelier te bezoeken. We keken hoe zij haar prachtige werk maakte. En kregen ook de kans om zelf wat ‘glas te blazen’.

Erg boeiend en nu bekijken we haar werk met meer inzicht in het hele maakproces. Vanavond waren we op een prachtige plek in Amsterdam om een bijzonder mooi werk vanuit de galerie bij klanten op te hangen. Daarna hebben we Joep even de buurt laten zien!

themes places people food culture diet sommelier
language all languages
new Башни-близнецы MVRDV с мультимедийными фасадами для Тайбэя Снегурочка Galerie Bonnard, David van der Linden Куриные котлетки с сыром от Фитнес кухня 食無分國界,附《自家製蒜蓉辣椒醬》食譜
Authors PuzzleFree
enter the link to the image on the web - URL
announcement

start button  PuzzleFree   make the picture a puzzle

at the bottom of the page the universal field PuzzleFree 

enter the address of the picture and get your author's puzzle

© Faberus WoW! 2018 faberus.wow@gmail.com